Rekonstrukce kiosku


16. 1. 2012 - Petr Votava - V průběhu ledna proběhla úspěšně kolaudace nového sociálního zázemí u našeho hřiště. Jedná se o šatnu pro rozhodčí se sociálním zázemím, společenskou místnost a skladovacími plochami. Stavba byla realizovaná za finanční podpory Ústeckého kraje a města Žatec. V současné době byl realizován stavební objekt SO 01 (viz fotografie), v plánu je také realizace stavebního objektu SO 02, který bude zahrnovat výstavbu ocelové konstrukce vedle nového "sociálního zázemí", která bude sloužit jako pochozí terasa s výhledem na hřiště a zároveň bude tvořit přístřeší nad venkovním posezením, tato realizace se však bude odvíjet od dalších finančním možností, které TJ Šroubárna v současnosti projednává.

Stavební objekt SO 01

Stavební objekt SO 01

Stavební objekt SO 01




Zpět na předchozí stránku